Neem een rondleiding

Rijswaard Dakproject

Steenfabriek De Rijswaard BV levert al sinds 1900 bakstenen voor de woning- en utiliteitsbouw.

In meer dan honderd jaar groeide de fabriek uit tot een solide onderneming met een productiecapaciteit van ruim 120 miljoen stenen per jaar.

Innovatie is een van de belangrijkste speerpunten binnen De Rijswaard. Zo werd in 2008 het gehele machinepark vernieuwd volgens de laatste stand van de techniek. Deze innovatieve productieomgeving draagt niet alleen bij aan een kwalitatief hoogwaardig product, maar zorgt ook voor een hoge mate van efficiëntie in het productieproces.

Bij De Rijswaard zetten we onze innovativiteit tevens in om duurzaam te produceren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Door middel van o.a. rookgasreiniging, twee eigen WKK-installaties en een modern afzuigsysteem zorgen we ervoor dat het welzijn van mens en milieu zo veel mogelijk gewaarborgd wordt. Sinds kort kunnen we aan dit lijstje het door ProfiNRG gerealiseerde PV-systeem toevoegen. Ruim 7.000 panelen werden op onze daken gelegd, waarmee een groot deel van ons stroomverbruik wordt opgewekt. Door teruglevering van onze overcapaciteit kunnen ook bewoners in de omgeving gebruik maken van onze groene stroom.

https://www.rijswaard.nl/

Projectinformatie

Plaatsnaam: Aalst

Opgeleverd in jaar: 2019

Aantal panelen: 7126

Aantal kWh: 2113 GWh

Omschrijving gebouw: Steenfabriek

Uitvoerder(s): ProfiNRG.nl

Bekijk meer projecten:

Copyright © Vamat. All Rights Reserved. Designed by Koningkleur