InterSolution Gent, België

19 januari 2022

Deel dit evenement

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

VAMAT & Huawei nodigen u van harte uit voor InterSolution op 19 en 20 januari 2022 in Gent.
 
Intersolution is dé Europese vakbeurs voor zonne-energie en vindt jaarlijks plaats in Expo Flanders te Gent. Huawei zal zijn innovatieve nieuwe FusionSolar Smart PV-producten en -oplossingen presenteren, met dit jaar de nadruk op innovatieve slimme PV-oplossingen. We zien u graag op onze stand!

Wil je samenwerken?

Stuur ons een bericht of bel ons op.

Copyright © Vamat. All Rights Reserved. Designed by Koningkleur

Contact

Over ons

VAMAT B.V. is officieel distributeur van Huawei in de Benelux. Binnen Nederland zijn er 5  resellers, VDH Solar, ProfiNRG, Duramotion, Electro Groothandel Snoeck en Solar Nederland. Binnen Belgie zijn Allimex Green Power en Carbomat Group de resellers.

DutchEnglishFrench
Copyright Vamat © 2021  Privacy & Cookies ->
DutchEnglishFrench