Inter Solar München

6 oktober 2021

Deel dit evenement

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

VAMAT & Huawei nodigen u van harte uit voor InterSolar Europe op 6-7-8 oktober 2021 in München.
 
Intersolar Europe is ‘s werelds toonaangevende beurs voor de Solar branche en vindt jaarlijks plaats in het expositiecentrum Messe München in München, Duitsland. Huawei zal zijn innovatieve nieuwe FusionSolar Smart PV-producten en -oplossingen presenteren, met dit jaar de nadruk op innovatieve slimme PV-oplossingen. We zien u graag op onze stand!


Wanneer: 6-7-8 oktober 2021

Waar: Messe München, in München

Wil je samenwerken?

Stuur ons een bericht of bel ons op.

Copyright © Vamat. All Rights Reserved. Designed by Koningkleur

Contact

Over ons

VAMAT B.V. is officieel distributeur van Huawei in de Benelux. Binnen Nederland zijn er 5  resellers, VDH Solar, ProfiNRG, Duramotion, Electro Groothandel Snoeck en Solar Nederland. Binnen Belgie zijn Allimex Green Power en Carbomat Group de resellers.

DutchEnglishFrench
Copyright Vamat © 2021  Privacy & Cookies ->
DutchEnglishFrench