Partners

Het verhaal van

Fabrikant
Huawei

Huawei is een toonaangevende mondiale aanbieder van ICT-oplossingen. De oplossingen, producten en services worden in meer dan 170 landen én door meer dan één derde van de wereldbevolking gebruikt.

Kies voor zonne-energie met Huawei! Huawei innoveert en optimaliseert gedurende de gehele levenscyclus van uw PV-energieopwekking. Dankzij de geavanceerde digitale, internet- en PV-technologie is onze slimme PV-oplossing FusionSolar efficiënt, eenvoudig te installeren, veilig en betrouwbaar, waardoor u een beter rendement kunt behalen met hogere opbrengsten en lagere onderhoudskosten!

Reseller Solar Nederland

Verbeter je productiviteit en optimaliseer je dagelijkse werkzaamheden met het brede productassortiment in technisch installatiemateriaal, op maat gemaakte diensten en intelligente duurzame en energiebesparende oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek.

Adres:
Toermalijnstraat 7
1812RL Alkmaar
Telefoon:

088 765 2700
E-mail:
info@solarnederland.nl

Reseller Duramotion

Duramotion is dé technische groothandel in zonne-energie producten en producent van installatiemateriaal. Door onze ervaring en productkennis is er een groter begrip naar onze klanten en hun wensen. Daarnaast zetten wij alles op alles om de klant volledig te ontzorgen. Dit realiseren wij door altijd voorzien te zijn van een breed gamma aan producten welke direct uit eigen voorraad leverbaar zijn. Door onze uitstekende service bent u gegarandeerd van just in time levering.

Adres:
De Koumen 35
6433 KG Hoensbroek
Telefoon:
+31 (0)45 203 3008
E-mail:
info@duramotion.nl
Contact persoon:
Kay Bemelen

Reseller Snoeck EC

Snoeck-EC is een zelfstandige groothandel gespecialiseerd in de verkoop van elektrotechnische producten. Ons bedrijf kenmerkt zich door een klantgerichte opstelling en geniet een goede reputatie. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken. Wij hebben een breed en compleet pakket elektrotechnische producten en vertegenwoordigen gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse fabrikanten.

Door regelmatige contacten met onze leveranciers houden wij voldoende kennis van bestaande en nieuwe producten om er een deskundig advies over te kunnen geven.De bestelde producten worden doormiddel van eigen vervoer geleverd, waar en wanneer u wilt. Op de bouwplaats, bij uw bedrijf of u kunt het afhalen. Een tevreden klant is wat wij belangrijk vinden. 

Adres:
Arkansasdreef 16A
3565 AR Utrecht
Telefoon:
+ 31 (0)30 263 40 30
E-mail:
utrecht@snoeck-eg.nl
Contact persoon:
Sander Winkelman

Reseller GPC Europe

GPC Europe is dé groothandel in zonnepanelen, fotovoltaïsche omvormers, montagemateriaal voor zonne-energie, solar toebehoren en energieopslag. In de noodzakelijke transitie naar groene energie wil GPC Europe hernieuwbare energieoplossingen voor iedereen toegankelijk maken om zo bij te dragen aan de duurzaamheid van onze samenleving. Dit doen we door een compleet gamma van kwalitatieve fotovoltaïsche, zonne-energie producten aan te bieden aan technische bedrijven en installateurs. Zo willen we de referentie groothandel zijn in Solar en Storage Solutions in de (Belgische) markt.

Adres:
Careelstraat 2
B- 8700 Tielt, in België
Telefoon:
+32 (0)51 40 52 22
E-mail:
info@gpceurope.com
Contact persoon:
Geert Maenhout

Reseller ProfiNRG

ProfiNRG is installateur van grootschalige zonneprojecten vanaf 250kWp en leverancier van totaalpakketten aan installateurs vanaf 100kwp. Wij kiezen er bewust voor om beide activiteiten naast elkaar te laten bestaan, omdat dit over en weer voordelen oplevert voor u als klant. Samen met onze ervaren verkoopadviseurs en projectleiders krijgt u zo het beste proces. En daardoor een op maat gesneden systeem voor de beste prijs.

Hulp nodig bij de realisatie van een groot zonnepaneelproject? ProfiNRG heeft ervaring in het bouwen van grote zonnepaneelprojecten (250 kWp en groter). Lees hier meer.

Adres:
Maarssenbroeksedijk 37
3542 DM Utrecht
Telefoon:
030 265 8512
E-mail:
info@profinrg.nl
Contact persoon:
Thijs van Harten

Copyright © Vamat. All Rights Reserved. Designed by Koningkleur

Contact

Over ons

VAMAT B.V. is officieel distributeur van Huawei in de Benelux. Binnen Nederland zijn er 4 resellers, ProfiNRG, Duramotion, Electro Groothandel Snoeck en Solar Nederland. Binnen Belgie is GPC Europe de reseller.

DutchEnglish
Copyright Vamat © 2020  Privacy & Cookies ->
DutchEnglish