Partners

Het verhaal van

Fabrikant
Huawei

Huawei is een toonaangevende mondiale aanbieder van ICT-oplossingen. De oplossingen, producten en services worden in meer dan 170 landen én door meer dan één derde van de wereldbevolking gebruikt.

Kies voor zonne-energie met Huawei! Huawei innoveert en optimaliseert gedurende de gehele levenscyclus van uw PV-energieopwekking. Dankzij de geavanceerde digitale, internet- en PV-technologie is onze slimme PV-oplossing FusionSolar efficiënt, eenvoudig te installeren, veilig en betrouwbaar, waardoor u een beter rendement kunt behalen met hogere opbrengsten en lagere onderhoudskosten!

Reseller Solar Nederland

Verbeter je productiviteit en optimaliseer je dagelijkse werkzaamheden met het brede productassortiment in technisch installatiemateriaal, op maat gemaakte diensten en intelligente duurzame en energiebesparende oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek.

Adres:
Toermalijnstraat 7
1812RL Alkmaar
Telefoon:

088 765 2700
E-mail:
info@solarnederland.nl

Reseller Duramotion

Duramotion is dé technische groothandel in zonne-energie producten en producent van installatiemateriaal. Door onze ervaring en productkennis is er een groter begrip naar onze klanten en hun wensen. Daarnaast zetten wij alles op alles om de klant volledig te ontzorgen. Dit realiseren wij door altijd voorzien te zijn van een breed gamma aan producten welke direct uit eigen voorraad leverbaar zijn. Door onze uitstekende service bent u gegarandeerd van just in time levering.

Adres:
De Koumen 35
6433 KG Hoensbroek
Telefoon:
+31 (0)45 203 3008
E-mail:
info@duramotion.nl
Contactpersoon:
Kay Bemelen

Reseller Snoeck EC

Snoeck-EC is een zelfstandige groothandel gespecialiseerd in de verkoop van elektrotechnische producten. Ons bedrijf kenmerkt zich door een klantgerichte opstelling en geniet een goede reputatie. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken. Wij hebben een breed en compleet pakket elektrotechnische producten en vertegenwoordigen gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse fabrikanten.

Door regelmatige contacten met onze leveranciers houden wij voldoende kennis van bestaande en nieuwe producten om er een deskundig advies over te kunnen geven.De bestelde producten worden doormiddel van eigen vervoer geleverd, waar en wanneer u wilt. Op de bouwplaats, bij uw bedrijf of u kunt het afhalen. Een tevreden klant is wat wij belangrijk vinden. 

Adres:
Arkansasdreef 16A
3565 AR Utrecht
Telefoon:
+ 31 (0)30 263 40 30
E-mail:
utrecht@snoeck-eg.nl
Contactpersoon:
Sander Winkelman

LogoVDHSolar klein

Reseller VDH Solar

VDH Solar heeft als totaalleverancier een ruim A-merk assortiment zonnepanelen, omvormers, montagesystemen en toebehoren zoals monitoring en bekabeling. Als ervaren partner denkt VDH Solar graag met u mee, ons team van specialisten geeft u graag persoonlijk advies. VDH Solar levert uitsluitend gecertificeerde A-merken, die zich onderscheiden in duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Dankzij onze dealerschappen en exclusieve inkoopkanalen, zijn wij in staat voor een zeer scherpe prijs, een zeer snelle levering te realiseren. 

Adres:
Finlandlaan 1
2391 PV Hazerswoude-Dorp
Telefoon:
0172 235 990
E-mail:
info@vdh-solar.nl
Contactpersoon:
Sandra van der Wolf

ESTG

ESTG is Europa’s grootste distributeur in duurzame energieproducten. Vanuit ons energieneutrale pand in Oosterhout (Gelderland) leveren wij aan ruim 7.000 professionele installateurs en verzorgen wij jaarlijks 60.000+ leveringen naar 38 Europese landen. We houden ons bezig met distributie, warehouse management, logistiek en fulfilment. Alle andere activiteiten, zoals het installeren van zonnepanelen en omvormers, laten we over aan professionals.

Als distributeur van duurzame energieproducten draait bij ons alles om positieve energie. We ondersteunen ambitieuze professionals bij hun duurzame projecten. Wij zorgen voor de producten, een juiste prijs en een correcte aflevering op het afgesproken tijdstip, zodat we samen de wereld duurzamer maken.

Adres:
Rietgraaf 2a
6678 PJ Oosterhout (Gld)
Telefoon:
085-0167800
E-mail:
info@estg.eu
Contactpersoon:
Micha Mac Gillavry

Allimex Green Power

Geven wat je nodig hebt. Dat is waar wij bij Allimex Green Power belang aan hechten. Of het nu gaat om een volledig productaanbod of specifieke service tot een productontwikkeling op maat, wij streven ernaar om voor jou de beste ‘total solutions’ supplier te zijn voor groene energie oplossingen. 

Dankzij onze rechtstreekse relatie met de fabrikanten kunnen wij een zeer kwalitatief en prijscompetitief product-assortiment aanbieden.

Onze expertise ligt in aluminium en RVS producties (dat doen we al meer dan 10 jaar !).

Voor elke dakapplicatie bieden we ‘standaard’, ‘premium’ en maatwerk aan, of het nu gaat om een dakhaak, profielen of een volledig montagesysteem.

Maatwerk zit in ons DNA !

Adres:
Mijnwerkerslaan 33/3
3550 Heusden-Zolder
Telefoon:
+32 (0) 11 72 96 50
E-mail:
info@allimex-greenpower.eu
Contactpersoon:
Kristof Meuris

Reseller ProfiNRG

ProfiNRG is installateur van grootschalige zonneprojecten vanaf 250kWp en leverancier van totaalpakketten aan installateurs vanaf 100kwp. Wij kiezen er bewust voor om beide activiteiten naast elkaar te laten bestaan, omdat dit over en weer voordelen oplevert voor u als klant. Samen met onze ervaren verkoopadviseurs en projectleiders krijgt u zo het beste proces. En daardoor een op maat gesneden systeem voor de beste prijs.

Hulp nodig bij de realisatie van een groot zonnepaneelproject? ProfiNRG heeft ervaring in het bouwen van grote zonnepaneelprojecten (250 kWp en groter). 

Adres:
Maarssenbroeksedijk 37
3542 DM Utrecht
Telefoon:
030 265 8512
E-mail:
info@profinrg.nl
Contactpersoon:
Thijs van Harten

Reseller Carbomat Group

Carbomat Group is innovatief distributeur/invoerder met als doelstelling op een andere manier samen te werken met de professionele installateur en de bedrijfswereld op vlak van ondersteuning en bevoorrading

Adres:
Felix Roggemanskaai 7b
1501 Buizingen (Halle)
Telefoon:
+32 (0)2 306 72 17
E-mail:
info@carbomat.be

Copyright © Vamat. All Rights Reserved. Designed by Koningkleur

Contact

Over ons

VAMAT B.V. is officieel distributeur van Huawei in de Benelux. Binnen Nederland zijn er 6 resellers, VDH Solar, ProfiNRG, Duramotion, Electro Groothandel Snoeck, ESTG en Solar Nederland. Binnen Belgie zijn Allimex Green Power en Carbomat Group de resellers.

DutchEnglishFrench
Copyright Vamat © 2021  Privacy & Cookies ->
DutchEnglishFrench